Nesreča: Takole sta končala na njivi

Foto: Bralec
Foto: Bralec
Med Drnovim in Čatežem je na avtocesti proti Zagrebu popoldne prišlo do prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Kot je razvidno iz fotografij, ki nam jih je poslal bralec, sta dva osebna avtomobila po nesreči končala izven vozišča na njivi, obe vozili sta precej poškodovani. 

Vzrok za nesrečo policisti še ugotavljajo. 

Foto: Bralec Nesreča na dolenjski avtocesti

Zaradi pričakovane gneče tako na cestah kot na mejnih prehodih vse voznike slovenska policija na spletni strani opozarja na previdno vožnjo in strpnost.

Gnečo pričakujejo tudi na prehodih

Zaradi velikonočnih praznikov pričakujejo zgostitve prometa tudi na vseh mejnih prehodih, kjer se v okviru začasne ponovne uvedbe nadzora na notranjih mejah s Hrvaško in Madžarsko izvaja mejna kontrola. Do zgostitev prometa bo najverjetneje prišlo predvsem ob zaključku praznikov, ko se bodo potniki vračali iz držav Zahodnega Balkana ter zaradi vračanja iz turističnih krajev na Hrvaškem.

Slovenska policija ob povečanem prometu na mejnih prehodih delo usklajuje tudi s policijami sosednjih držav z namenom prilagoditve dodatnih organizacijskih in drugih ukrepov za večjo pretočnosti prometa na mejnih prehodih.

Strpno in previdno v prometu!

Policisti opozarjajo tudi na omejitve tovornega prometa zaradi velikonočnih praznikov. Omejitev tovornih vozil in skupin vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 t, traktorjev, moto kultivatorjev, delovnih strojev in vprežnih vozil velja:

v petek, 29. marca, pred veliko nočjo, med 14. in 22. uro
v nedeljo, 31. marca, in v ponedeljek, 1. aprila, med 8. in 22. uro
Informacije glede omejitve tovornega prometa ter zastojih na cestah so dostopne tudi na straneh Prometno-informacijskega centra.

Posebno pozornost je potrebno nameniti tudi kolesarjem in voznikom motornih koles, ki bodo v prihajajočih dneh v večjem številu na naših cestah.

Tragedija Grozljiva nesreča: prevrnil se je FlixBus, umrlo najmanj pet ljudi Štajerska avtocesta Zaradi naleta treh tovornih in osebnega vozila morali zapreti avtocesto Kako ukrepati Po strašni nesreči: "To je prometni terorizem"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:34 29. Marec 2024.

    Kako pa rečete tistim , ki so prišli iz Avstrije v te naše kraje pred 200 -300 leti ? Jaz …

  • 11:08 29. Marec 2024.

    Najboljše je zleteti na svežo njivo . K sem jaz zletel , sicer pijan ko majka s ceste , sem …

  • 09:36 29. Marec 2024.

    Leon, ti bi jo rabil okoli vratu, kapiš, prevečkrat si zalutal bi ti rekla Emilija migranta

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.