Nesreča tovornjakov pri Razdrtem

Foto: Bralka Žurnala24
Foto: Bralka Žurnala24
Potem ko je bila zaradi prometne nesreče je več kot tri ure blokirana avtocesta proti Ljubljani pri Razdrtem, so sedaj posledice odstranili.
Oglej si celoten članek

Pred priključkom Razdrto proti Ljubljani je prišlo okoli 16.15 do nesreče, v katero so bili udeležena dve tovorni in tri osebna vozila. V nesreči so se poškodovale štiri osebe.

Kot je za Žurnal24 pojasnila tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper Anita Leskovec, je do nesreče prišlo med prehitevanjem tovornjaka. Podrobnosti še niso znane, v nesreči pa naj ne bi bilo huje poškodovanih.

Policija svetuje, da se vozniki z avtoceste preusmerijo na izvoze Divača in Senožeče iz smeri Kopra in Vipava iz smeri Nove Gorice. Vendar pa tudi na vzporednih cestah prihaja do zastojev.

Zaradi nesreče je sicer zaprta tudi regionalna cesta Martjanci–Moravske Toplice pri Moravskih Toplicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.