Nesreča v gorah

Foto: Žurnal24 (Foto: Uprava RS za zaščito in reševanje)
Nedeljsko jutro je zmotil klici v sili na pomoč iz slovenskih gora. Kličejo na Lepeno.
Oglej si celoten članek

Na grafičnem prikazu republiške uprave za zaščito in reševanje smo zasledili informacijo o novem klicu na pomoč v slovenske gore. Pisalo je „nesreče v gorah“.

Na regijskem centru za obveščanje Nova Gorica so nam povedali, da tokrat k sreči očitno ne bo šlo za kaj hujšega. Namreč dobili so klic na pomoč iz koče na Lepeni. „Gospa je padla s pograda in si pri tem poškodovala prsni koš. Aktivirali smo reševalni helikopter, ki jo bo prepeljal v dolino oziroma bolnišnico,“ nam je povedal dežurni na novogoriškem centru.

Klic na pomoč tako ne bo podaljšal seznama črne statistike nesreč v naših gorah v tem poletju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.