Nesreča v rudniku

Foto: Žurnal24 V vodstvu Premogovnika Velenje so povedali, da zaradi stebrnega udara ni potrebn
Nesreča v velenjskem rudniku. Štirje rudarji lažje poškodovani.
Oglej si celoten članek

Zaradi stebrnega udara v jami Premogovnika Velenje je dopoldan prišlo do nesreče, v kateri so bili lažje poškodovani štirje rudarji. Poškodovane so takoj oskrbeli, zapletov pri zdravljenju pa ne pričakujejo, so sporočili iz Premogovnika Velenje.

Stebrni udar je hipna sprostitev napetosti v hribini, ki se občasno zgodi v rudnikih, so pojasnili v premogovniku. Delovišče je že obiskal glavni rudarski inšpektor in o dogodku naredil zapisnik.

"Kljub najsodobnejši tehnologiji, ki jo imamo v Premogovniku Velenje, je delo rudarjev še vedno delo v posebnih razmerah, za katere imamo predpisane posebne varnostne ukrepe, ki jih dosledno izvajamo, žal pa se stebrnega udara vnaprej ne da predvideti," so še sporočili iz Premogovnika Velenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.