Nesreča z nevarno snovjo, poškodovani dve osebi

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Posredovali so tamkajšnji prostovoljni gasilci in gasilci javnega zavoda Gasilska reševalna služba Jesenice.
Oglej si celoten članek

V nesreči z nevarno snovjo, do katere je prišlo dopoldne v poslovnem objektu v Kranjski gori, sta se poškodovali dve osebi, ki so ju oskrbeli reševalci. Ob nesreči so posredovali tudi gasilci, ki so kraj dogodka zavarovali, iz objekta evakuirali osebe ter preprečili nastajanje nevarnih plinov in prezračili objekt, poroča center za obveščanje.

Center za obveščanje je obvestilo nesreči z nevarnimi snovmi v poslovnem objektu na Vršiški cesti v Kranjski gori prejel nekaj po 11. uri dopoldne. Posredovali so tamkajšnji prostovoljni gasilci in gasilci javnega zavoda Gasilska reševalna služba Jesenice.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:31 22. December 2022.

    Verjetno klor !

  • 18:28 13. December 2022.

    S katero nevarno snovjo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.