Nesreča: zleteli s cestišča

Foto: Žurnal24 main Reševalno vozilo
Imobilizirali tri poškodovane ...
Oglej si celoten članek

Nekaj po eni uri ponoči je po poročanju Uprave RS zazaščito in reševanje na regionalni cesti Ivančna Gorica Muljava, v naselju Muljava vozilo zletelo s cestišča in se močno poškodovalo.

Posredovali so gasilci PGD Stična in PGD Muljava, k so imobilizirali ter oskrbeli tri poškodovane osebe, do prihoda reševalcev NMP Ljubljana. Poškodovane osebe so bile prepeljane v nadaljno oskrbo v UKC Ljubljana.

Še ena nočna nesreča

Ob 2.28 pa so v naselju Dražgoše gasilci PGD Škofja Loka in Dražgoše posredovali pri prometni nesreči, v kateri se je poškodoval voznik štirikolesnika. Gasilci so kraj dogodka zavarovali, pomagali reševalcem NMP in kraj dogodka osvetljevali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.