Nesrečna smrt 14-letnega fanta

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
V soboto okrog poltreh je na regionalni cesti Logatec - Vrhnika prišlo do tragične prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil najstnik.
Oglej si celoten članek

Kot danes poroča PU Ljubljana, je do nesreče prišlo v bližini naselja Gabrče. 60-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Logatca proti Vrhniki; pri omenjenem naselju je dohitel tovorno vozilo in ga začel prehitevati preko dvojne kombinirane črte (V-8).

"Med prehitevanjem je na nasprotnem smernem vozišču trčil v 14-letnega kolesarja, ki je ravno v tem trenutku izpred tovornega vozila pravilno zavijal levo proti naselju Gabrče," danes potrjuje Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave. 

Kolesarja je odbilo levo na travnik, osebni avtomobil pa je zapeljal levo na zaščitno ograjo, od koder se je prevrnil na stran. Kolesar je bil v nesreči tako hudo telesno poškodovan, da je kasneje v UKC Ljubljana umrl.

O vseh ugotovitvah in okoliščinah prometne nesreče bo obveščeno pristojno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 00:14 6. Julij 2016.

    Pa še nekaj , jaz sem kolesar , ne tisti z kanto mleka na balanci ampak z karbonskim dirkalcem Wilier …

  • 00:08 6. Julij 2016.

    Na Brezovici je še sedaj pesek od zimskega posipavanja !

  • 00:06 6. Julij 2016.

    Če je dvojna neprekinjena , potem je krivda deljena !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.