Nesrečna smrt 30-letnika

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Primer preiskuje tudi pristojni inšpektor za delo.
Oglej si celoten članek

Tridesetletni moški je včeraj opravljal dela na strehi skladiščnega objekta v Kostanjevici na Krki. Nekaj po 12. uri je stopil na strešno ploščo, ki naj bi se prelomila in moški je padel z višine okoli šestih metrov.

Reševalci so ga oživljali in odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrl, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Kriminalisti še preiskujejo okoliščine, kraj nesreče pa so si ogledali tudi preiskovalna sodnica, okrožni državni tožilec in pristojni inšpektor za delo, še navajajo novomeški policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.