Nesrečna smrt kolesarke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sinoči nekaj minut pred enajsto uro je v prestolnici prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. Umrla je kolesarka.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo okrog 22.45. 21-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po desnem pasu Celovške ceste iz smeri Šentvida proti centru mesta. Ko je pripeljal do križišča z Bravničarjevo in Korenčanovo ulico, ni upošteval barve na semaforju in pri rdeči luči zapeljal skozi križišče, pri tem pa trčil v 20-letno kolesarko, ki je pravilno po prehodu za kolesarje prečkala vozišče Celovške ceste. Kolesarka je pri trčenju utrpela tako hude poškodbe, da je na kraju umrla. 

V času nesreče je bil v vozilu povzročitelja še 24-letni potnik. Z voznikom nista utrpela telesnih poškodb. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. 

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 105 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 15 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 56 kršitev javnega reda in miru ter 116 kaznivih dejanj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 20:54 22. Marec 2017.

    Iz malomarnosti ?????? Da niso polcaji mal malomarni !!!

  • 20:52 22. Marec 2017.

    Lansko leto ko sem se vračal z morja mi je na Gorjancih na tistem dolgem ovinku en prehiteval TAM-iča men …

  • 02:32 22. Marec 2017.

    Zakon št. 41 z dne 23.3.2016 Omicidio stradale . . . pa uporabi Google če ne verjameš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.