Nesrečo povzročila podivjana konja

Foto: Konjeniški klub Gibanje
Foto: Konjeniški klub Gibanje
Policiste je presenetila nenavadna nesreča.
Oglej si celoten članek

V Šmartnem ob Paki so policiste včeraj dopoldne klicali na prizorišče nenavadne prometne nesreče; konja iz konjske vprege sta namreč podivjala in potegnila vprego na travnik, kjer se je prevrnila. V prometni nesreči sta se poškodovala voznik in sopotnik, so sporočili s celjske policijske uprave.

Moška sta se s konjsko vprego z dvema konjema podala iz smeri Rečice ob Savinji proti centru Šmartnega ob Paki. Na križišču sta konja podivjala in potegnila vprego na travnik, kjer se je prevrnila. Pri tem sta se poškodovala 63-letni voznik konjske vprege in 56-letni sopotnik, so zapisali.

Tragična nesreča Tragična nesreča: Lovec kolesarja zamenjal za plen

Med mrtvimi otrok Letalo padlo na skupino ljudi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.