Neuradno: Policisti prijeli storilce današnjega ropa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti so pridržali več oseb, ki naj bi okoli 16. ure oropali Hranilnico Lon na Kapucinskem trgu v Škofji Loki.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti na Kapucinskem trgu v Škofji Loki obravnavajo premoženjsko kaznivo dejanje. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja je pridržanih več oseb, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Po poročanju Radia Slovenija je danes okoli 16. ure več storilcev oropalo Hranilnico Lon na Kapucinskem trgu v Škofji loki.

Škofjeloški kriminalisti na kraju zbirajo obvestila in dokaze za izvedbo kazenskega postopka. Več podatkov bo znanih, ko bodo zaključili z zbiranjem obvestil, so še sporočili s policije.

Omenjeno hranilnico so sicer oropali že 31. julija letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:39 3. December 2013.

    Tole zgleda ni več hranilnica ampak posojilnica !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.