Neurij in toče do sredine tedna ne (še) ne bo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes pa vse do sredine tedna nas čaka nestalno vreme s popoldanskimi krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Temperature: od 19 do 24 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Jutri se bomo, kot danes, prebudili v jasno jutro, čez dan pa lahko pričakujemo spremenljivo oblačno vreme. Več sonca si lahko obetamo v dopoldanskih urah, v popoldanskih urah pa lahko pričakujemo kakšno ploho ali nevihto, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).

Kaj pa neurja in toča? "V dneh, ki prihajajo, predvsem do torka, srede je to malo verjetno," odgovarja dežurni prognostik na Arsu. Bodo pa vreme spremljali in opozarjali na morebitne posebnosti. Izrazitega vetra ne bo, še pravijo na Arsu.





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:28 27. Maj 2012.

    ker bedak je pa dal Na.M -ju službo?!

  • 09:19 27. Maj 2012.

    Dragi urednik spletnega Žurnala. Bi prosim plačal kakšno uro slovnice in zlaganje stavkov pisunu Na. M. mogoče? Mi prosim kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.