Nevaren za sebe in druge

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ogrožal pešce, prehiteval v škarje, vozil po nasprotnem pasu in zapeljal v rdečo luč. Zdaj je v pridržanju.
Oglej si celoten članek

Od Prestranka proti Pivki je voznik neregistriranega clia nevarno prehiteval in ogrožal preostale udeležence v prometu. Policisti so ga izsledili, vendar se voznik na zvočne signale ni odzival.

Zaletel se je v policiste

"V Prestranku je zavil proti Žejam, nadaljeval proti Počku in strelišču ter trčil v službeno vozilo policije. Nato je peljal proti Mladiki, na zavarovanem železniškem prehodu je kljub utripajočim rdečim lučem in spuščajočim se zapornicam zapeljal čez progo in z vožnjo 130 kilometrov na uro nadaljeval skozi Postojno," je pojasnila Anita Leskovec s PU Koper. Pri tem je ogrožal pešce, prehiteval v škarje, vozil po nasprotnem vozišču in zapeljal v rdečo luč.

Odpeljali so ga na hladno

Policija ga je prijela šele na parkirišču v Postojni. A še tam se je upiral, ni upošteval ukazov policistov, da naj izstopi iz avtomobila, ni pokazal dokumentov, in ni dovolil varnostnega pregleda. Zato so policisti zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Sledi mu kazenska ovadba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:22 26. November 2013.

    Če bi jaz bil policaj, bi ga "prepričal", da kaj takega ne bi nikdar več v svojem življenju naredil. Verjemite …

  • 16:30 26. November 2013.

    Mu po eni strani dam popolnoma prav, za minimalne prekrške ti nabijajo točke enkrat jih zmanjka in kaj potem? jaz …

  • 16:20 26. November 2013.

    Pa kaj jebete Remzu ? Pa naj jači je frajer :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.