Nevarnost v šentviškem predoru

Foto: Žurnal24 sentvid predor 1 bobo
V šentviškem predoru v smeri iz Gorenjske proti Primorski so zaradi vzdrževalnih del v dopoldanskem času omejili hitrost na 60 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek
"Vzdrževalci so v cevi in preverjajo hidrante oziroma sistem za gašenje," so okoli 10. ure povedali na Darsu. Dovoljeno hitrost skozi predor je samodejno (zaradi varnosti) znižal sistem detekcije, ki je zaznal, da je v cevi parkirano vozilo. Razlog za pogostejša preverjanja sistema za gašenje je pred kratkim odstranjeni protipožarni omet. "Dela so bila predvidena za kako uro, lahko tudi tri," so nam povedali na Darsu, na prometnoinformacijskem centru pa so okoli 14.30 potrdili, da vzdrževalnih del ni več in da promet zdaj poteka nemoteno.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.