Neverjetna nesreča in nevsakdanji prizor

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na območju Zadra, kjer te dni počitnikujejo tudi številni Slovenci, je prišlo do nenavadne nesreče. Fotografije slednje se na spletu širijo kot požar.
Oglej si celoten članek

Do sila nenavadne nesreče je prišlo včeraj popoldne okrog 16. ure v Zadru. Avtomobil je 48-letna voznica nesrečno zapeljala najprej na pločnik, kjer je izgubila oblast nad vozilom. Avto se je zaustavil na strehah avtomobilov, parkiranem pod cesto, kjer je vozila.

Do nesreče naj bi po poročanju portala Zadarski.hr prišlo ob umikanju voznice kolesarju, ki naj bi vozil ob pločniku. Neverjetno se voznica v nesreči ni poškodovala, nastala je le materialna škoda.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.