Neverjetno, kje je kradel denarnice

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Policisti ga še iščejo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti iščejo tatu, ki je ukradel denarnice, ki so jih oškodovanci januarja nenadzorovano pustili v jaknah, obešenih v čakalnici Onkološkega inštituta v Ljubljani, zato javnost prosijo za pomoč pri identifikaciji storilca.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, obravnavajo pet tatvin denarnic, storilec pa z ukradenimi bančnimi karticami opravil tudi več transakcij na bančnih avtomatih, saj so bile v denarnicah tudi PIN kode.

Policija vse, ki bi imeli informacije o storilcu, prosi, da to sporočijo na številko 113 ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Center na številko 01/475 0600 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.