Neverjetno, koliko denarja in nakita imajo ljudje doma

Foto: Profimedia Vlom
Bogat plen vlomilskih pohodov.
Oglej si celoten članek

"Med 30. aprilom in prvim majem je v Leskovcu pri Krškem nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in zlat nakit in lastnike oškodoval za 12.000 evrov," so sporočili z novomeške policijske uprave. Primer še preiskujejo. 

Približno enak plen je dobil drug vlomilec blizu Brežic med 29. aprilom in prvim majem. V kraju Trebež na območju Brežic je "skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in zlat nakit. Stanovalci, ki so bili v času vloma na dopustu, ocenjujejo da so oškodovani za 12.000 evrov". 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:59 5. Maj 2018.

    saj nimajo veliko denarja in nakita doma, le za 12.000€, očitno je to nek standard

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.