Neverjetno preživetje vboda z nožem

Foto: Žurnal24 Britanska policija je razkrila neverjetne rentgenske posnetke.
Rentgenski posnetki glave najstnika, na katerih je viden globok vbod v glavo, kažejo, da je lahko resnično srečen, da je še živ.
Oglej si celoten članek

Zdi se kot dobro izdelana potegavščina, a ni. Rentgenski posnetki najstnikove glave, ki jih je razkrila britanska policija in na katerih je viden globok vbod v glavo, kažejo, da je lahko mladenič resnično srečen, da je še živ.

Šestnajstletnika so ranili, ko je skupaj z vrstnikom poskušal preprečiti rop prijatelja na avtobusnem postajališču v Južnem Londonu. Z nožem v glavi so ga takoj po nasilnem dejanju prepeljali v bolnišnico, kjer je čudežno preživel in je popolnoma zdrav.

Londonsko sodišče je 17-letnega napadalca, čigar identiteta javnosti ni znana, obtožilo poskusa umora in prizadejanja hudih telesnih poškodb. Preostala dva napadena najstnika sta bila le lažje poškodovana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.