Neverjetno, za koliko je prekoračil dovoljeno hitrost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pijan 27-letni državljan Italije je na primorskih cestah vozil kar 73 kilometrov na uro več od dovoljene hitrosti. Test alkoholiziranosti je pokazal 0,54 miligrama v litru izdihanega zraka.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so v nedeljo na izolski obvoznici ustavili 27-letnega Italijana, ki je pri omejitvi hitrosti na 90 kilometrov na uro vozil s hitrostjo 163 kilometrov na uro in tako prekoračil hitrost za 73 kilometrov na uro, so sporočili s PU Koper. Vozil je tudi pod vplivom alkohola, namerili so mu ga 0,54 miligrama v litru izdihanega zraka.

Policisti so obravnavali tudi 43-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je na Petrinjah pri omejitvi hitrosti na 90 kilometrov na uro vozil s hitrostjo 158 kilometrov na uro. Policisti bodo zoper oba voznika podali obdolžilni predlog, so še sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.