Neverjetno, za koliko so okradli trgovino s cunjami

Foto: Gregor Prebil Policija
Malo po malo ukradli že 27 bund.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so bili v jutranjih urah smo bili obveščeni o tatvini dveh bund v vrednosti 980 evrov. Nepridiprav jih je ukradel v eni izmed prodajan trgovskega centra na Mariborski cesti v Celju. To pa ni osamljen primer. Le pred nekaj dnevi je isto podjetje podalo kazensko ovadbo zoper neznane storilce, ki so v zadnjih štirih mesecih iz trgovine ukradli 25 vrednejših bund. Če so bile bunde enake vrednosti, kot zadnji dve, ki so jih ukradli, so tatovi ukradli za 12 tisoč evrov bund. 

 

V soboto policiste poklicali zaradi nenavadne tatvine. Nekdo je v zadnjem tednu vlomil v pastirsko kočo v Radegundi in iz nje ukradel štedilnik na trda goriva.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:32 14. Januar 2019.

    Nisem vedel, da so CUNJE slovenski izraz za oblačila.... A vas ni prav nič sram?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.