Nevihta terjala življenja

Foto: EPA
Foto: EPA
Na glasbenem festivalu v Belgiji je med nevihto prišlo do tragedije. Po do sedaj znanih podatkih sta umrli najmaj tri osebe.
Oglej si celoten članek

Zaradi močnega vetra in dežja sta se zrušila eden od šotorov in več dreves. Po do sedaj znanih podatkih so umrle najmanj tri osebe, 71 je ranjenih, med njimi 11 huje, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Belgijski mediji poročajo, da je močan veter ruval drevesa, ki so nato padla na oder, ki je popustil pod njihovo težo. Na posnetkih je videti podrt oder, drevesa in ljudi, ki so iskali zavetje. Na prizorišče nesreče je prispelo okoli 20 reševalnih vozil, ranjene pa so večinoma prepeljali v bližnje bolnišnice.

Festivala se je udeležilo okoli 60 tisoč ljudi. Na njem naj bi gostovali med drugim tudi Eminem, Foo Fighters in The Offspring. Zaradi tragedije je festival prekinjen.

Podobna nesreča se je v nedeljo zgodila tudi v Indianapolisu, v ameriški zvezni državi Indiana. Močan veter je podrl oder, ki je pod seboj pokopal pet ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.