Nevihte bodo tudi ponoči, najhujše na Obali

Foto: Bralka Tjaša
Foto: Bralka Tjaša
Tudi ponoči se obetajo nevihte z nalivi in sunki vetra. Najhuje bo na Obali.
Oglej si celoten članek

"Zvečer in ponoči bodo po vsej državi še nevihte z nalivi in sunki vetra, umirile se bodo šele v drugi polovici noči, toča pa ni zelo verjetna,“ na to, da še ni konec neviht opozarja dežurni prognostik agencije za okolje Janez Markošek

Na obali pričakujejo še posebej močne nevihte z nalivi in sunki vetra, saj je tam še vedno 33 stopinj, poleg tega je zelo toplo tudi morje, razlaga Markošek.

V popoldanskih nevihtah je veter pihal s hitrostjo do 60 kilometrov na uro, v Ilirski Bistrici in na Lisci pa je v kratkem času padlo okrog 20 litrov dežja na kvadratni meter. 

Občutna ohladitev

Fronta pa bo prinesla tudi ohladitev. Jutri bo v notranjosti od 20 do 25 stopinj Celzija, na Obali pa do 29.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.