Nezadovoljen državljan sprožil bombo

Foto: Žurnal24 Policija še vedno preiskuje, ali je bil izklop elektrike res edini vzrok za bomb
Hrvat, ki so mu izklopili elektriko, je z bombo napadel direktorja podružnice hrvaškega elektropodjetja. Ta je hudo poškodovan.
Oglej si celoten članek

Damir Božanović se je odločil za napad z bombo, ker naj ne bi bil zadovoljen z delom hrvaškega elektropodjetja oziroma konkretneje, danes so mu zaradi neplačanih računov odklopili elektriko. Nekaj po 15. uri je vkorakal na parkirišče podružnice elektropodjetja v Županiji in pred šefom podružnice Tomom Mijatovićem sprožil bombo.

Napadalec naj bi po neuradnih podatkih hrvaških medijev ostal brez dlani desne roke, Mijatović pa je huje poškodovan. Oba se zdravita v bolnišnici v Vinkovcih. 

"Človek, ki je zapustil parkirišče, je bil brez dlani desne roke. Oblit je bil s krvjo. Usedel se je na klop na drugi strani ceste. Ljudje so takoj pritekli na pomoč in mu povili roko," pripoveduje prodajalec v eni izmed bližnjih trgovin Branimir Kristić.

Preiskava sicer še poteka.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.