Nezaželena darila na Bolhi in e-Bayu

Foto: eBay
Foto: eBay
Zadovoljni z darili, ki ste jih dobili za božič? V kolikor vam niso všeč, če vam ne pridejo prav, jih še vedno lahko prodate. To ne bi bila nobena izjema.
Oglej si celoten članek

Le nekaj minut po polnoči še na božični večer so se med malimi oglasi na e-Bayu že pojavila darila, kot so porcelanasti okraski, gospodinjski pripomočki, glasbene zgoščenke, dišave. 

Prodajalci so ponudbo opremili z oznako “nezaželeno božično darilo”. Predmeti, ki jih je nekdo dobil za darilo, pa jih v resnici ne potrebuje, se zagotovo najdejo tudi na naši Bolhi, čeprav tam nismo opazili, da bi kdorkoli iskreno ob svoji ponudbi napisal "nezaželeno". 

Še dobro, da imamo danes neomejene možnosti, ki nam jih ponuja svetovni splet. Nerodno pri tem je lahko le, da vaš oglas tam opazi tisti, ki vam je darilo podaril… Sploh če ste se ga "iskreno" razveselili...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.