Neznanca na Miklošičevi oropala zlatarno

Foto: Bralec Davor Rop zlatarne v Ljubljani Foto: Bralec Davor Rop zlatarne v Ljubljani
Neznanca sta oropala zlatarno na Miklošičevi v Ljubljani. Policija ju še vedno išče.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut čez 13. uro so bili ljubljanski policisti obveščeni o poskusu ropa prodajalne (zlatarne) na Miklošičevi cesti v Ljubljani. V prodajalno sta vstopila moška, eden izmed njiju naj bil bil oborožen s pištolo oziroma s predmetom, podobnim pištoli. Med ropom sta pobegnila v smeri tržnice v Ljubljani. Odtujila nista ničesar, prav tako ni bil nihče poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so takoj po obvestilu začeli aktivnosti za njuno izsleditev ter opravljanje drugih opravil. Iščejo dva moška: prvi je visok okrog 175 centimetrov, na glavi je imel ribiški karirast klobuk, oblečen je bil v temnejša oblačila rjavo-zelene barve, hlače iz džinsa, kratko majico rjavo-zelene barve, imel pa je tudi očala; drugi je suhe postave, velik približno 170 centimetrov, oblečen je bil v temnejši pulover s kapuco, ki je bila v notranjosti rdeče barve, hlače iz džinsa, prav tako pa je nosil očala, so dodali na PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:47 21. Maj 2013.

    Tele dva nista iz LJ , ker sta ropala 200m od PP Center, potem pa še bežala proti njej in …

  • 15:48 21. Maj 2013.

    po moje je bla hilda tovšak

  • zic
    15:40 21. Maj 2013.

    dva čorova z očali...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.