Neznanca za Bežigradom napadla moškega

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policija ju še išče.
Oglej si celoten članek

Za Bežigradom sta v ponedeljek okoli 23. ure neznanca pristopila do moškega na parkirišču in od njega zahtevala denarnico. Porinila sta ga na tla in mu odvzela jakno z denarnico in s kraja odšla. Osumljenca roparske tatvine sta visoka okoli 180 centimetrov, žrtev pa sta ogovorila v slovenskem jeziku, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev obeh osumljencev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.

Svet Policiste klicali zaradi ropa, v hiši naleteli na grozljiv prizor Slovenija Silvestrsko poročilo slovenskih policistov

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:55 2. Januar 2024.

    Ce ga prefukas, te pa roparsko govno tozi preko civilne tozbe za poskodbe. Ostane ti da ga prebijes na mrtvo …

  • 19:51 2. Januar 2024.

    Kje so časi, ko je policija izvajala periodičen nadzor z vozili ali peš. Povsod ne moreš bit prisoten, zagotovo pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.