Neznanec oropal banko na Celovški

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S pištolo je zagrozil uslužbenki, ki mu je izročila nekaj sto evrov.
Oglej si celoten članek

Neznani storilec je nekaj minut pred 19. uro oropal banko ob Celovški cesti v Ljubljani. Po doslej zbranih obvestilih je neznanec vstopil v banko in z grožnjo od zaposlene na bančnem okencu zahteval gotovino. Zaposlena mu je izročila nekaj sto evrov, storilec pa je nato pobegnil v smeri bližnjega trgovskega centra.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, je ropar zaposleni zagrozil s pištolo oziroma pištoli podobnim predmetom. Po podatkih policije je storilec mlajši moški, suhe postave, visok okoli 175 centimetrov, svetlo rjavih las. Oblečen je bil v svetle hlače in črno jopo s kapuco, ki jo je imel na glavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.