Neznanec oropal Deželno banko v Velenju

Foto: arhiv Žurnal24
Foto: arhiv Žurnal24
Nekaj minut pred poldnevom so policiste obvestili o oboroženem ropu v Deželni banki v Velenju.
Oglej si celoten članek

"S kraja ropa je s starejšim črnim gorskim kolesom pobegnil storilec, visok med 180 in 190 centimetri, oblečen v črno trenirko, črno majico s kapuco, na glavi volneno črno kapo. Odpeljal se je v smeri Kidričeve," so povedali na Policijski upravi Celje. 

Policisti in kriminalisti opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja in izvajajo druge nujne ukrepe oziroma aktivnosti za izsleditev roparja. Vse občane v Velenju, ki bi videli potek ropa ali človeka danega opisa oziroma imeli kakršnekoli informacije v zvezi z ropom, policisti naprošajo, naj o tem nemudoma obvestijo policijo na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.