Neznano kam odšel 50-letni Mirko Petrović

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Mirka Petrovića so nazadnje videli na območju Postojne.
Oglej si celoten članek

Svojci od sobote pogrešajo 50-letnega Mirka Petrovića, z vzdevkom Mičo, stanujočega v Postojni. Nazadnje so pogrešanega opazili prav na območju Postojne. Petrović je visok okoli 175 centimetrov, močnejše postave, neobrit in okroglega obraza. Nazadnje je bil oblečen v jeans hlače in jakno sive barve ter obut v čevlje rjave barve.

Na Policijski upravi Koper prosijo vse, ki bi vedeli karkoli o pogrešanemu ali ga videli, naj o tem čim prej obvestijo najbližjo policijsko postajo, pokličejo na telefonsko številko policije 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.