Neznano žensko pustila na stranišče in ostala brez torbice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ne spuščajte tujcev v stanovanje!
Oglej si celoten članek

Na Vodovodni cesti v Ljubljani je v ponedeljek okoli 9.30 neznana ženska pozvonila na vrata stanovanja ter prosila za uporabo stranišča. Stanovalka je žensko spustila noter ter odšla v kuhinjo. Medtem je neznanka izkoristila njeno nepazljivost, ji odtujila torbico ter zbežala neznano kam, sporočajo s Policijske uprave Ljubljana.

Neznanka stara okoli 50 let, visoka 160 centimetrov, močnejše postave, krajših temnejših las, oblečena v svetlo jopico, črno krilo ali hlače, okoli vratu pa je imela svetel šal.

Policija svetuje, da v domove ne spuščate neznancev, še posebej, ko ste sami doma. Če pa to storite, imejte osebo ves čas pod nadzorom. Vse več je primerov ko neznanci v domove vstopijo pod pretvezo, da lahko ukradejo denar, nakit ali druge vrednejše predmete.

*Fotografija je simbolna

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:28 5. December 2017.

    Kaj reče Gorenc cigotu, ko prosi za vodo? Pojdi k sosedu. Tam imajo bolj mrzlo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.