Ni dvignil milijona, ki ga je zadel na Lotu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dobitnik nagrade 58. kroga igre Loto nagrade ni dvignil, tako da se dober milijon evrov vrne nazaj v igro.
Oglej si celoten članek

Dobitnik Lotka 6, ki ga je ga je slovenska loterija iskala pred dobrim tednom, ni dvignil svojega dobitka v vrednosti 1.307.522,30 evrov. Izžrebali so ga 20. julija, neznani srečnež oziroma nesrečnež pa je kombinacijo vplačal na Pošti Slovenije na Tacenski ulici v Ljubljani.

Igralec Lota bi se moral po dobitek zglasiti do včeraj, rok za izplačilo dobitkov Loto  67 dni od datuma žrebanja. Celoten znesek dobrega milijona evrov se bo skladno z objavljenimi pravili igre vrnil nazaj v igro Loto. Sklad za sedmico se bo predvidoma tako povečal v 88. krogu Lota, žrebanje bo v nedeljo,  2. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:44 26. September 2014.

    Upam da je lastnik listka bogat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.