"Ni imel pravice graditi"

Foto: Žurnal24 “Ker Marinvest nima pravice graditi pomola B, ji že zato ni moglo biti izgube do
Pomol B. Marinvest izgubil tožbo proti Občini Izola.
Oglej si celoten članek

Okrožno sodišče v Kopru je v gospodarskem sporu med Marinvestom in Občino Izola razsodilo, da se tožbeni zahtevek Marinvesta za plačilo skoraj treh milijonov evrov odškodnine zavrne. Marinvest pa mora občini plačati stroške sodnega postopka v višini nekaj več kot 20 tisočakov, so včeraj povedali na izolski občini.

Marinvest, ki upravlja marino v Izoli, je od izolske občine zahteval odškodnino, ker naj bi mu preprečila izgradnjo in upravljanje pomola B. Kot pravijo na izolski občini, je sodišče presodilo, da Marinvest ni izkazal pravice graditi in upravljati pomol B z nobenim izmed pravnih aktov. Pravice do upravljanja pa naj Marinvest ne bi dobil niti na podlagi pogodb iz leta 1990, dodajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.