Ni šlo za komercialni let z balonom

Foto: Bralec Peter Balon Foto: Bralec Peter Balon Foto: Bralec Peter Balon Foto: Bralec Peter Balon Foto: Bralec Peter Balon Foto: Bralec Peter Balon Foto: Bralec Peter Balon
Bralec nam je poslal fotgrafije balona, ki je poletel danes zjutraj ob sedmi uri iz ljubljanskega Tivolija. Sprašuje se, ali ne velja za vse prepoved letov. Na Agenciji so preverili in ugotovili, da ni šlo za komercialni let.
Oglej si celoten članek

Bralec nam je sporočil, da je danes dopoldne, ko je odhajal v službo, v zraku videl balon. To ga je močno presenetilo, saj velja prepoved poletov.

O balonu nad Ljubljano je bila obveščena tudi Agencija za civilno letalstvo. Tiskovna predstavnica agencije Polona Vagaja Hribar nam je povedala, da so kolegi takoj odšli na teren in prevrili, ali gre za kršitev. "Ugotovili smo, da ni šlo za komercialni let. kršitev ni bilo."

Tako balonar ni kršil prepovedi poleta, ki jo je agencija odredila po nesreči balona na Barju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:28 12. September 2012.

    Na balonu ne piše za kakšen polet gre. Torej je vse možno. Me pa zanima ali imajo potniki padala. Za …

  • 14:00 30. Avgust 2012.

    In evo ti odlične reklame za NLB!! Le kdo ni pogledal gor...

  • 09:56 30. Avgust 2012.

    TOŽIBABA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.