"Ni v smrtni nevarnosti"

Foto: Žurnal24 V petek nekaj minut pred 21. uro je pri Kaplji vasi v občini Prebold strmoglavil
V petek nekaj minut pred 21. uro je pri Kaplji vasi v občini Prebold strmoglavilo ultralahko letalo. Pilot je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe, vendar ni v smrtni nevarnosti.
Oglej si celoten članek

"Ogled dogodka se bo skupaj s predstavniki letalske enote nadaljeval danes, tako da novih podatkov o nesreči še nimamo. Vzrok strmoglavljenja tako še ni znan," je za zurnal24.si povedala Milena Trbulin s PU Celje. Dodala je, da je bil pilot domačin iz Kaplje vasi.

"Ponesrečenec ima izredno hude telesne poškodbe, vendar ni podatka, da bi bil v smrtni nevarnosti,"
je še povedala.

Kot so zapisali v centru za obveščanje, so bili ob nesreči aktivirani celjski poklicni gasilci, ki so zavarovali kraj dogodka, preprečili iztekanje goriva in nudili pomoč pri oskrbi poškodovanega pilota. O dogodku je center obvestil tudi ostale pristojne službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.