Ni vedel, da je kupil ukraden BMW

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Italijan se je čez Slovenijo peljal v BMW v prepričanju, da je z njegovim dragocenim avtom vse v najlepšem redu. A Slovenijo je zapustil brez njega.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so v soboto na relaciji Pince–Murska Sobota zaustavili in preverili 66-letnega državljana Italije.

Tujec je vozil BMW X6 romunskih registrskih številk. Po temeljni kontroli listin vozila in voznika so policisti ugotovili, da je bil avtomobil maja lani ukraden v Franciji.

Ostal brez avta, a vsaj nedolžen

Nadalje so policisti ugotovili, da je Italijan avtomobil mesec kasneje kupil v dobri veri, da je z njim vse v redu. Tako ga je iz Nemčije celo izvozil v Romunijo in ga tam registriral. 

Avtomobil so policisti zasegli in ga bodo v nadaljevanju predali oškodovancu.

Mladi Romun v dragem X5

Prste pri kraji pa je očitno imel 26-letni Romun, ki so ga sežanski policisti včeraj dopoldan ustavili na primorski avtocesti. BMW X5 je bil po ugotovitvah policistov ukraden v Španiji na začetku decembra lani. Vozilo so zasegli, Romuna pa bodo ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:49 7. Januar 2014.

    Seveda saj so Romuni znani po poštenosti in jih imajo italijani zelo radi in jim množično podeljujejo državljanstvo.

  • 14:21 6. Januar 2014.

    Zakaj pa ne. Dej mi pojasni zakaj ne bi? Za iztočnico: piše, da je bil "italijanski državljan" in ne Italijan.....

  • 11:13 6. Januar 2014.

    Pošten Italjan je avto registriral v Romuniji. Ja pa kaj še..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.