Ni zvozil ovinka in pristal na strehi

Foto: Bralec Žurnala24 Nenavadna nesreča na bencinski črpalki. Foto: Bralec Žurnala24 Nenavadna nesreča na bencinski črpalki. Foto: Bralec Žurnala24 Nenavadna nesreča na bencinski črpalki.
Na bencinski črpalki na Celovški cesti v Ljubljani se je okoli poldneva zgodila nenavadna nesreča. Voznik osebnega vozila, ki zaradi prevelike hitrosti ni mogel speljati ovinka, je pristal na strehi.
Oglej si celoten članek

Na nesrečo nas je opozoril bralec, ki je tudi poslal fotografije. Kot nam je uspelo izvedeti, je voznik osebnega vozila najprej natočil gorivo, nato pa je speljal z vso hitrostjo.

Ker mu pri tem ni uspelo speljati ovinka, je najprej trčil v passata, nato pa se je prevrnil na streho.

Povzročitelj lažje poškodovan

"Po do zdaj zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je 29-letnik z renault cliom na Celovški cesti speljal s točilnega mesta bencinske črpalke, pri tem pa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in trčil v parkiran passat. Po trčenju se je vozilo povzročitelja prevrnilo in obstalo na strehi," dogodek potrjujejo na Policijski upravi Ljubljana.

Povzročitelj je utrpel lahke telesne poškodbe, z reševalnim vozilom so ga odpeljali v ljubljanski klinični center. Policisti pa mu bodo napisali še položnico.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:56 17. September 2011.

    Strojan brez vozniškega izpita?

  • 13:41 16. September 2011.

    Pa kaj mu ni glavo odbil idiotu. Na ćrpalkah je hitrost omejena na 10km/h

  • 20:19 15. September 2011.

    Mogoče je samo zadel robnik. Dovolj, da te obrne, če ga zadeneš prav in si v ovinku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.