“Nikar ne nasedajte tujcem"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
“Nikar ne nasedajte tujcem, ki vam poskušajo dopovedati, da se vam je pokvaril avto ali predrla pnevmatika. Bodite pozorni in previdni – predvsem na parkiriščih,” opozarja koprska policijska uprava.
Oglej si celoten članek

Drzni tatovi, ki so zadnje mesece izvajali tatvine na primorski avtocesti in njenih postajališčih, so se namreč očitno preselili na Obalo. Koprski policisti naj bi sicer v zadnjih mesecih okrepili nadzor in ukrepe na avtocesti, da bi storilce prijeli, a jim to očitno ni uspelo. Te dni se je v Kopru namreč zgodila vrsta tatvin, izvedenih podobno kot na avtocesti. Okradeni so povedali, da so na parkiriščih k njim pristopili neznanci in jih ogovorili, češ da imajo poškodovano pnevmatiko ali jih kako drugače zamotili, pajdaši nepridipravov pa so jih medtem okradli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.