Niso mu dali pijače, nato je povsem ponorel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ostalim obiskovalcem je sitnaril, naj mu plačajo pijačo, še prej pa je razbil šank.
Oglej si celoten članek

Primorske novice poročajo o incidentu, do katerega je prišlo na Spodnjih Škofijah v soboto, na veselici. 44-letni moški je očitno pregloboko pogledal v kozarec, zato mu natakarji niso želeli več točiti alkohola. Moški tega ni dobro sprejel, najprej je porušil del šanka, nato pa od ostalih obiskovalcev veselice zahteval, naj mu plačajo pijačo. 

Kdor mu pijače ni želel plačati, ga je odganjal od šanka. Incident je prekinila policija in moškega odpeljala na streznitev na policijsko postajo, naslednje jutro pa je za svoje početje dobil še denarno kazen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:25 4. Oktober 2022.

    Pa ne da se Miha Kordiš še kar naliva..

  • 17:11 4. Oktober 2022.

    Počivalnik ali Simonopiti ?!

  • 15:48 4. Oktober 2022.

    Spet eden iz Vizjakove šole...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.