"Nista si delila žene"

Foto: Žurnal24 Darko %C5%A0ari%C4%87
Srbski policisti so izsledili še enega ključnih ljudi narkokralja Darka Šarića; skriva se v Španiji. V nasprotju s hrvaškimi policisti trdijo, da za spor znotraj Šarićeve mreže ni kriva ženska.
Oglej si celoten članek

Medtem ko hrvaški policisti trdijo, da je Miloš Simović ustrelil Sretka Kalinića, ker je imel ta afero z njegovo ženo, pa srbski policisti trdijo drugače.

Zakaj točno je Simović ustrelil Kalinića, ne vedo, trdijo pa, da sta bila tesna sodelavca. V najemu naj bi imela kar osem stanovanj na območju bivše Jugoslavije, da sta lahko ves čas menjavala prebivališče. V enem izmed njih so našli sledove krvi. Analiza bo pokazala, ali ta pripada umorjenemu mafijcu Cvetku Simiću, ki so ga razkosanega našli v Jarunskem jezeru v Zagrebu. Srbska policija sumi, da sta Simović in Kalinić truplo razkosala v stanovanju, kar naj bi bila njuna standardna praksa, potem pa so njuni pomagači torzo, glavo in noge odvrgli v Jarunsko jezero, roke pa v Savo.

Kot poroča Večernji list, naj bi srbska policija tudi ves čas nadzorovala družinske člane obeh mafijcev in Simovićeva žena naj bi bila glede na opažanja "zanesljiva in zvesta".

Tretjega izsledili v Španiji
Vir blizu srbske policije pa je za srbski Press povedal, da so v Španiji izsledili še tretjega vidnejšega člana zemunskega klana, ki se je tako kot Simović in Kalinić pridružil Šariću. Gre za Milana Jurišića, ki je bil v odsotnosti obsojen na 32 let zapora. Svojo „kariero“ očitno nadaljuje v Španiji. "Dobili smo informacije, da je Milan Jurišić za špansko mafijo opravil pet umorov v različnih državah zahodne Evrope," pravi Pressov vir.

Policija naj bi Jurišića že nekaj časa opazovala, dan aretacije pa naj bi bil vse bližje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.