Nižje tudi cene plina tudi pri Petrolu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Družba Petrol je z intenzivnimi pogajanji z dobaviteljem uspela še dodatno znižati cene zemeljskega plina. Kljub današnjem 11-odstotnem znižanju, ki ga bo družba Petrol prenesla na svoje uporabnike, nova cena velja od 1. oktobra 2012 dalje.
Oglej si celoten članek

Družba Petrol bo cene za dobavo zemeljskega plina še dodatno znižala za okoli 11 odstotkov, odvisno od letne količine porabljenega energenta. Cena standardnega kubičnega metra plina je tako 0,3980 EUR, Petrol pa to ceno garantira do konca kurilne sezone (30. april 2013). Poleg tega je Petrol že ponudil tudi dodatne paketne ugodnosti ob sočasnem nakupu zemeljskega plina in elektrike ob podaljšanju pogodbenega razmerja za do dve leti, v prihodnje pa bo za zveste kupce ponudil še dodatne ugodnosti, so sporočili s Petrola.

Plaz sprožil Gen-I

Prihod novega ponudnika zemeljskega plina na domačem trgu, družbe Gen-I, je sprožila verižno reakcijo v nižanju cen plina med ostalimi ponudniki v državi. Med prvimi, ki je sledila ugodni ponudbi Gen-I, je bila Energetika Ljubljana, nato Energetika Maribor in Energetika Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.