Njegovo truplo na pločniku, v stanovanju grozljivka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so v stanovanje vlomili in tam naleteli na grozljiv prizor.
Oglej si celoten članek

41-letni srbski državljan naj bi z nožem ubil svojo soprogo, poleg tega pa hudo ranil tudi njuno 10-letno hčerko. Po zločinu je storil samomor; skočil je skozi okno, poročajo avstrijski mediji.

Kot so potrdili na policiji, so na truplo moškega na pločniku naleteli mimoidoči. Policistom so sosedje povedali, v katerem stanovanju je moški živel; ker na klice ni bilo odziva, so policisti v stanovanje vlomili, tam pa na tleh zagledali grozljiv prizor.

Na tleh je v luži krvi ležala 45-letna soproga omenjenega moškega, ki je utrpela več ubodnih ran. Zanjo so bile usodne. Poleg je ležala 10-letna deklica, ki ni bila pri zavesti; odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so se zdravniki več ur borili za njeno življenje. Deklica je vendarle poškodbam podlegla.

Z nožem ga je v vrat 30-letnik do smrti zabodel znanca

Policisti so z informacijami o primeru skopi; potrdili so le, da je bila deklica skupni otrok mrtvega moškega in ženske.

xxx

Slovenija Znanca napeljevala k dvojnemu umoru

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:20 4. Januar 2018.

    Kako člahko od pritepencev zahtevate absolutno znanje slovenskega jezika ! Ne znajo svojega , pa bodo našega !

  • mp5
    19:54 4. Januar 2018.

    Ej, B.B. beri, beri kaj napišeš, predno oddaš zmazek. Ma, da vas ni sram pisuni... "Deklica je vendarle poškodbam podlegla."

  • 19:21 4. Januar 2018.

    "Deklica je vendarle poškodbam podlegla." -vi niste niti zakotni pisuni, vi ste tretjerazredni straniščni pisoarji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.