Priljubljen nočni klub spet odpira vrata

Foto: Facebook Cirkus bo spet privabljal mlade.
Foto: Facebook Cirkus bo spet privabljal mlade.
Obljubljajo nepozabno festivalsko doživetje.
Oglej si celoten članek

Klub Cirkus, ena bolj znanih destinacij nočnega življenja v Ljubljani, se vrača v novi podobi. Nov začetek bodo obeležili z dvodnevno otvoritvijo. 

"Po mesecih priprav se bo klub vrnil z novo, sodobno preobrazbo, ki obljublja, da se bo kosala z najboljšimi prizorišči nočnega življenja na svetu in ljubiteljem zabave ponudila nepozabno festivalsko doživetje," so zapisali v izjavi za javnost.

Ena od novosti kluba je najsodobnejša avdiovizualna tehnologija in novi vizualni učinki med zabavami.

Dvodnevna otvoritev Cirkusa bo na sporedu v petek, 29. septembra, in v soboto, 30. septembra.

Med praznovanjem ob koncu tedna lahko gostje pričakujejo živahno in raznoliko glasbeno doživetje, na katerem bodo nastopili mednarodno priznana Mr. Belt & Wezol, eden najbolj uveljavljenih hrvaških Edm DJ-jev Kosta Radman, DJ Dey in drugi vrhunski DJ-ji, so dodali v Cirkusu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:11 21. September 2023.

    Klovn JJ bo verjetno stalni gost in glavna atrakcija tega cirkusa.

  • 14:24 21. September 2023.

    Primeren prostor za zasedanje vlade.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.