Nočno uriniranje v Ljubljanico

Foto: bralka Ljubljanica uriniranje Foto: bralka Ljubljanica uriniranje Foto: bralka Ljubljanica uriniranje Foto: bralka Ljubljanica uriniranje
"Kdaj bodo v Ljubljanico dodali klor in kdaj bodo postavili javni WC pod Hribarjevim spomenikom?" se sprašuje ogorčena bralka, ki nam je poslala nočno uriniranje britanskih turistov v Ljubljanico.
Oglej si celoten članek

"Pri skokih v Ljubljanico s Šuštarskega mosta in uriniranju vanjo prednjačijo Angleži z močnim vpitjem in dialektom 'fuck you' ob 3.40 zjutraj," pravi bralka, ki nam je poslala zgornje fotografije.

Pravi, da ne bi škodilo več javnih stranišč. Kako jih bodo pijani turisti našli, je seveda drugo vprašanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:19 17. Avgust 2012.

    Ja butno ga bo izgleda hehe

  • 22:30 8. Avgust 2012.

    In zakaj stranišče saj tako ali tako vse teče v Ljubljanico.

  • 17:05 8. Avgust 2012.

    Mam občutek da na tretji sliki ne lula ampak bo kuglo vrgu :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.