Nogometaš si je vzel življenje

Foto: Žurnal24 Smrt Adama Ledwona (na sliki levo) je pretresla javnost.
Poljskega nogometaša Adama Ledwona so v sredo zvečer našli mrtvega v njegovi hiši v Celovcu.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletnega nekdanjega poljskega reprezentanta Adama Ledwona je našel njegov klubski kolega Patrick Wolf. Wolf je šel preveriti, kaj se dogaja z Ledwonom, saj je izpustil tekmo proti Bruecklu. Vzrok smrti očeta dveh otrok še ni znan, so pa poleg njega našli pismo, katerega vsebine še niso prevedli.

Njegovi soigralci so pretreseni. "To je zelo žalostna novica, še posebej v tem času," je dejal predstavnik nogometne zveze Zbigniew Kozminski. Ledwon naj bi imel zadnje čase težave v osebnem življenju.

Ledwon je za poljsko reprezentanco med letoma 1993 in 1998 odigral osemnajst tekem. V 90. letih je igral za poljski klub GKS Katowice in nemški Bayer iz Leverkusna. Od leta 2000 je igral v avstrijskem prvenstvu za nogometne klube Austria Vienna, Admira Vienna in Sturm Graz, nazadnje za klub Austria Kaernten. V času evropskega prvenstva je delal kot komentator ene od poljskih televizijskih postaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.