Nokijina tablica z Windows 8 "junija 2012"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nokia namerava do poletja prihodnjega leta izdati tablični računalnik na sistemu Windows 8.
Oglej si celoten članek

"Junija 2012 bomo imeli tablični računalnik, ki bo poganjal operacijski sistem Windows 8," je za enega od francoskih časopisov napovedal šef Nokie v Franciji Paul Ansellem.

Tovrstnih načrtov sicer še prejšnji mesec ni želel komentirati šef Nokie Stephen Elop. "Iz perspektive ekosistema obstajajo prednosti pri povezovanju sistemov Windows in Windows Phone," je povedal takrat, poroča Cnet.

Nokia in Microsoft sta se sicer povezala na začetku letošnjega leta, na trg pa zadnje mesece prihajajo prvi pametni telefoni Nokia z operacijskim sistemom Windows Phone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.