Nore gobe pri Kranjčanu

Foto: PU Kranj Nore gobe Foto: PU Kranj Nore gobe
Kranjski policisti pri 31-letnem Kranjčanu našli in zasegli 12 kozarcev, v katerih je gojil halucinogene (nore) gobe.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so v četrtkovi hišni preiskavi pri 31-letnem Kranjčanu našli in zasegli 12 kozarcev, v katerih je gojil halucinogene (nore) gobe ter eno rastlino prepovedane droge – konoplje.

Moškega so pridržali in zoper njega podali kazensko ovadbo zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Poleg tega so v sredo pri 33-letniku, ki je na ulici prodajal drogo, našli pet zavitkov heroina, v petek pa so v bližini avtobusne postaje v Kranju obravnavali 50-letnega Kranjčana. Zasegli so mu devet zavitkov prepovedane droge – heroina.

V prvih petih mesecih letošnjega leta so kranjski policisti obravnavali in podali kazenske ovadbe za že okoli 60 kaznivih dejanj, povezanih z zlorabo prepovedanih drog. Lani je bilo skupno podanih 200 ovadb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:08 23. Junij 2011.

    Od kje pa nej bi bil?Iz krompirjeve dežele verjetno ni!

  • 12:01 23. Junij 2011.

    A je s Planine?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.