Noro, 21-letnica se je poskušala znebiti nazaj prišite roke

Foto: Profimedia roka povoj
Nove podrobnosti zločina, ki je pretresel Slovenijo. Potem ko so ji odžagano roko prišili nazaj, se je je poskušala znebiti.
Oglej si celoten članek

Slovenijo je pretresel primer 21-letnice, ki si je pod pritiskom svojega fanta odrezala roko nad zapestjem, da bi prišla do milijonske odškodnine. Da ji roke ne bi prišili nazaj in bi bila upravičena do višje odškodnine, so jo pustili tam, kjer so jo odžagali, a so jo policisti dostavili v bolnišnico, kjer so jo kirurgi uspešno prišili nazaj. A izkazalo se je, da se je posušala znebiti tudi nazaj prišite roke. 

Uspešno prišito roko je namreč po poročanju Večera nalašč tiščala v zamrzovalnik, da bi ji odmrla. Zdravniki so to ugotovili, ko je nekaj tednov po dogodku prišla nazaj v bolnišnico, češ da noče več imeti prišite roke. Ko so ji oskrbeli rano, za katero ni skrbela, so ugotovili, da gre za namerno povzročene ozebline.

Plastični kirurg Aleš Leskovšek je v oddaji Argument ocenil, da takšna operacija stane med 20 in 30 tisoč evrov, kar je šlo iz skupne zdravstvene blagajne. 

Slovenija 21-letna Ljubljančanka si je odrezala roko, da bi dobila zavarovalnino

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:18 16. Marec 2019.

    Sam brez panika. Punca hoče na vsak način dopovedat, da ni ljubiteljica: levice+ levih+ levakov+ leftardov...

  • 12:26 16. Marec 2019.

    zal si prepozen zapleniti premozenje je nemogoce za njimi so ostali samo dolgovi in teh je ohoo zal mi je …

  • 08:29 16. Marec 2019.

    Vsem udeleženim nemudoma zapleniti vse premoženje,poplačati vse stroške,če kaj ostane,pa naj bo to maloumni punci za preostanek življenja,sicer jo bomo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.