Noro, toliko migrantov je prevažal v kombiju

Foto: SKP PU Novo mesto bel kombi migranti
Policisti PP Metlika so med opravljanjem nalog varovanja državne meje okoli 19.30 v kraju Trnovec ustavili kombinirano vozilo romunskih registrskih oznak.
Oglej si celoten članek

Med postopkom so ugotovili, da 26-letni državljan Romunije v vozilu prevaža 33 tujcev, ki so pred tem nezakonito prestopili državno mejo, so sporočili z novomeške policijske uprave. 

Osumljencu kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, s kazensko ovadbo ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki s 17 državljani Bangladeša in 16 državljani Pakistana še potekajo.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:53 10. Oktober 2019.

    škoda samo, ker ni izpuha noter speljal- bi bistveno zmanjšal ogljični odtis, še Sveta Greta bi ga pohvalila :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.