Noro: v pičlih dveh urah našli kar 48 prekrškarjev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti sporočajo, da še vedno najdejo precej prekrškarjev, ki niso zvezani z varnostnim pasom. Zato so do nedelje pripravili policijsko akcijo, in sicer bodo preverjali, kako vestno so potniki privezani v vozilih.
Oglej si celoten članek

"V prihodnjih dneh bomo tudi na Celjskem še posebej pozorni na uporabo varnostnih pasov v vozilih. Do nedelje namreč poteka akcija 'Varnostni pas – varuje vas', ki je namenjena povečanju stopnje uporabe varnostnega pasu," so sporočili s PU Celje.

V dveh urah našli kar 48 prekrškarjev

"V včerajšnjem dve uri trajajočem nadzoru na območju PU Celje smo zaznali 48 voznikov, ki niso uporabljali varnostnih pasov. Osem smo jih zaradi neuporabe opozorili, ostalim smo izdali plačilne naloge. V nadzoru smo zaznali tudi 60 voznikov, ki so med vožnjo telefonirali," so dodali pri PU Celje. 

Slovenija Popolnoma pijan na cesti ogrožal sebe in druge. To je sledilo

Obenem so udeležence v prometu opozorili, da bodo tudi v prihodnjih dneh pogosteje nadzirali tako uporabo varnostnih pasov pri vožnji kot uporabo zadrževalnih sistemov, pozorni pa bodo tudi na druge cestno prometne kršitve. Previdnost torej ni odveč, za miren spanec pa je seveda najboljše spoštovati vse cestnoprometne predpise.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:22 7. Marec 2023.

    Kaj pa so "ostali zadrževalni sistemi"? Bi se dalo uporabiti normalno slovenščino, ki jo vsi razumemo? Ker bomo potem mogoče …

  • 15:09 7. Marec 2023.

    Naj se spravijo v civilna vozila in naj se zapeljejo tja, kjer je kak zastoj, kolona.. in naj najprej polovijo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.