Norvežan v Ljubljani ukradel defibrilator

Policisti Postaje mejne policije Dobova so med izvajanjem kontrole na mednarodnem potniškem vlaku pri 28-letnem državljanu Norveške našli in zasegli defibrilator.
Oglej si celoten članek

Norvežan, ki je bil na vlaku München–Zagreb, je defibrilator skril pod oblačili. Kasneje so policisti ugotovili, da je bila naprava ukradena na območju Ljubljane, kjer je bila nameščena na javnem kraju. Vrednost ukradenega defibrilatorja je 2.500 evrov.

Tujcu so odvzeli prostost in ga pridržali. Pri preverjanju pri tujih varnostnih organih so ugotovili, da je osumljenec stari znanec policije. S kazensko ovadbo ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:45 7. Februar 2013.

    Verjamem, da je slaboten, kot država, kamor jo je pahnil s kompanjoni vred, za lažje razumevanje, inert iz dolžniškega spiska:<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.